Restaurangdagar 13-22.9

Skärgårdens restaurangdagar ordnas i år för andra gången. Restaurangdagarna ordnas den 13-22.9 med start i samband med Skördefesten.

Men vad är Restaurangdagarna egentligen?

Under Restaurangdagarna erbjuder Skärgårdens Krögare specialmenyer bestående av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt. Av dessa får du välja två rätter till ett pris på endast 20€. Restauranger runt hela skärgårdsstaden Pargas kan delta med en Skördefestmeny på Restaurangdagarna. 
.
Varför ska jag då besöka skärgårdens restauranger på Restaurangdagarna? 
Utöver superläckra rätter kommer du att ha möjlighet att vinna fina priser! På den första restaurangen där du äter en Skördefestmeny kommer du att få ett Restaurangpass. Genom att fylla Restaurangpasset med 3 stämplar, en stämpel per restaurang, har du möjlighet i att delta i en utlottning av finfina priser! Du har hela tiden på dig att fylla passet hos de olika deltagande restaurangerna. 

Pricka alltså in den 13-22.9, i kalendern redan nu och kom på en utfärd till Pargas skärgård! Detta kan du ju inte missa!

Följande restauranger deltog i fjol:

Pensar Syd, Nagu (förbindelserna se nedan)
Restaurang Hjalmars, Korpo
Restaurang Buffalo, Korpo
Strandkrogen, Nagu
Tammiluodon Viinitila, Lielax Pargas
Ravintola Naffu, ed./f.d. Biffi, Nagu
Köpmans, Nagu
Skärgårdscentrum Korpoström, Korpo
L'Escale, Nagu
Houtskärs Gästgifveri, Houtskär
Skagen, Houtskär
Ailis kryddor / Majatalo Martta, Nagu

 

Arrangörer: Pargas stads näringslivstjänster och "Kosthåll med konsumenten i fokus"-projektet (KulTa)

© Skärgårdens Skördefest 2019
Planning & design: SydWeb